GEMA MARTÍNEZ


Gemma Martínez Baquero, nascuda a Sabadell (Barcelona). Va realitzar estudis d'interpretació a TRAM Expressió. En acabar els seus estudis va fundar la Cia. Les Calígulas, dirigit per Miguel Crespí, un dels fundadors de La Cubana. Amb aquesta companyia van participar en nombrosos festivals de teatre a nivell nacional i internacional. També va treballar per GEST MUSIC, on va realitzar nombrosos programes per a la TV com: El Puente, Crónicas marcianas, La noche por delante, Scketchup i Más Madera, on destaca com a actriu interpretant a Jessica Sánchez. Després de deixar la companyia i fins a l'actualitat ha realitzat diferents col · laboracions amb l'Associació La crem de la crem. Tres Teatre i Carib entre altres. La seva vida com Conta Contes es va iniciar l'any 2007 a Cuzco (Perú) on va exercir de pedagoga en diferents escoles i institucions de la ciutat com a professora de teatre i titelles.

En tornar a Barcelona va crear amb Kalisa Rios l'espectacle infantil Contes des de la finestra. Actualment, i com a membre de l'Associació de teatre La Crem de la crem, està immersa en la producció d'un espectacle per a adults El amigo de medianoche, d'Aurora Mateos. Actualment representant Joc de Dames, de Jean Claude Danaud.NÚRIA ROCA


Núria Roca Ramoneda, nascuda a Sabadell (Barcelona). Es va iniciar en el teatre amb el grup Stern on va participar en obres com El diari d'Anna Frank i Vostè té ulls de dona fatal. Amb la companyia La Inestable de Bellaterra ha presentat Els interessos creats (J.Benavente) i amb El Centre de Llorenç del Penedès va interpretar a La Feminista (S.Rusiñol).

Ha actuat en temporada al Teatre del Sol de Sabadell en els muntatges La cuina (A.Wesker), Un tramvia anomenat desig (T.Williams) i Fuita (J.Galceran). Ha realitzat un curs d'interpretació a l'Acadèmia Nancy Tuñon i un entrenament actoral i en l'Acadèmia Eòlia de Barcelona.

Ha participat en diferents col · laboracions amb l'Associació La Crem de la Crem per l'Ajuntament de Sabadell i actualment està implicada en el projecte de Pendientes de un hilo amb El amigo de medianoche, d'Aurora Mateos. Actualment representant Joc de Dames, de Jean Claude Danaud.


MÒNICA SERRANO


Mònica Serrano, nascuda a Sabadell (Barcelona). Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre (1992). Ha realitzat estudis de dansa clàssica en l'acadèmia Carmen Mechó, dansa contemporània amb Elena Dueso, tècniques de circ amb Alain Chipot, cursos de cabaret amb la SHC Varieté de Berlín.

La seva trajectòria és majoritàriament teatral, participant en muntatges com Els Perses (Èsquil) amb direcció de Feliu Formosa, Perversions sexuals a Xicago (David Mamet) dir. Joan Anguera, Del pont estant (Arthur Miler) dir. Jorge Vera, el musical Rondalles mallorquins (Ignasi Roda) dir. Frederic Roda, Tàlem (S. Belbel) dir. Èrika Magem, Advertència per embarcacions petites (T. Willians) dir. M. Fuster, Pòker (Glòria Marin) dir. Júlia Lora, 69 minuts de contes eròtics (diversos autors) dir. Júlia Lora. També ha realitzat diferents curtmetratges i infinitat d'animacions teatrals amb la Associació de Teatre La crem de la crem. L’any 2008 entra a formar part de la Compañia Teatral Pendientes de un Hilo amb la qual ha actuat en diferents punts d'Espanya amb l'obra El Amigo de Medianoche de Aurora Mateos. Actualment exerceix labors de pedagoga teatral i està immersa en els diferents projectes d'obres infantils i animacions teatrals que té la Cia Pendientes de un Hilo. L'última obra de la Cia és Joc de Dames de Jean Claude Danaud.
JÚLIA LORA


Nascuda a Sabadell, llicenciada en *Filologia Hispànica per la UAB i Postgrau de Gestió Cultural per la UOC. Ha realitzat diferents cursos i tallers centrats en la formació teatral: Curs d'iniciació al teatre, (Centre Dramàtic del Vallès - Institut del Teatre (1986-87); Curs de Veu,( Institut del Teatre de Barcelona (1988-89); Tallers amb Nicco Anelli (1986); P. Guardiola (1989);Aula de Teatre de l’U.A.B. (1987-1989); A. Morosov (1989); Enrique Silva (1989);José Sanchís Sinisterra (1990); Companyia Sheinbar Varieté, de Berlin (1990); Enric Cruz (1997); La direcció escènica a BUP, COU i FP,(Institut del Teatre-Diputació de Barcelona (1991)); Genari Karatkov (1993); I Seminari Internacional sobre Valle-Inclán i la seva obra a l’U.A.B. (1994);. Participa en les Jornades, Joves i cultures, (2003), en les Jornades de Desenvolupament Cultural Comunitari (2005); Curso Teatre social, amb Marcela Nievas i Till Bauman. Ha format part de diferents companyies teatrals: Spill, grup d’actors, actriu, dirigit per Marta Català, membre fundadora de Joglars; ha estat membre fundador de Treçteatre i de Kèbol Companyia. L'any 1997 entra a formar part de Associació de Teatre La Crem de la crem, on ha dirigit totes les produccions de la companyia: El facinerós és al replà, de Joe Orton, Tinc feina!, d’Ignasi Garcia, Pòker, de Glòria Marín, Bent, de Martin Sherman i 69 minuts de contes eròtics. 
Com a pedagoga teatral des de l'any 1991 fins al 1996 va ser gerent i professora d'interpretació en TRAM EXPRESSIÓ, Escola d’Art Dramàtic, Sabadell. Des de l'any 1987 fins avui treballa en diferents escoles de primària i de secundària de Sabadell i Barbera del Vallès.
Amb la Companyia teatral Pendents d'un fil, dirigeix L'amic de mitjanit, d'Aurora Mateos i Joc de Dames de Jean Claude Danaud, de la qual també és traductora.

Mª JOSE ILLANA


Mª José Illana neix a Sabadell al 1972. Comença els seus estudis musicals amb Miquel Àngel Maestro a l’any 1981, i després els continua al Conservatori Professional de Música de Sabadell. Acaba els estudis superiors al Conservatori Superior  i al Liceu de Barcelona. Paral·lelament realitza els estudis de Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.


Forma part del Quintet Volpi des de l’any 1989, amb el qual participa a concursos i concerts a Catalunya, l’estat espanyol, França i Alemanya.  També va formar part de l’Orquestra d’Acordions de Sabadell, agrupació amb la qual també ha participat en importants concerts i concursos a Catalunya, i l’estat espanyol. Realitza  cursos de pedagogia i interpretació d’acordió al Conservatori Prossional de Sabadell i al Superior de Barcelona.


Des dels anys 90 va acompanyar a la cantant Lídia Pujol en el seu espectacle basat en música tradicional jidish, amb la qual van fer actuacions a Catalunya, País Valencià, i gires a Itàlia i Gran Bretanya.